Гран При турнир и супер двубои в паузите ще бъдат организирани след състезанието на „AJP“ в Бургас

0
313
AJP Tour с нова дата - 5 юни 2021 година
Снимка: AJP

В дебютното събитие за България на една от най-елитните вериги за състезания по бразилско джу джицу „Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro“ ще бъдат организирани Гран При турнир и супер двубои в паузите, съобщава Пламен Петров-Легендата.

От 18:00 часа на 5 юни в Бургас след края на надпреварата ще се проведе Гран При, в който участие ще вземат 16 от победителите в кафевите и черните колани във всички девизии. Той ще бъде на турнирно начало. Между осминафинали, полуфинали, четвъртфинали и полуфинали по правило трябва да има почивки.

По време на тях от бургаския клуб по бразилско джиу-джицу „GFTeam“ са предвидили така наречените супер двубои, при които момчетата от залата ще се изправят срещу едни от най-подготвените бойци от цялата страна.

Тодор Желязков („GFTeam“ – Бургас) ще срещне на тепиха Борис Тонев от „Боен Клуб Левски София“. Двамата имат старо съперничество. До момента резултатът между тях е 1:1. 

Антон Янчев („GFTeam“ – Бургас) ще се изправи срещу Леонид Тодоров от СК „Бойни спортове – Монтана“. Тодоров е известен с това, че печели всички състезания, на които се явява, макар да е по-лек от много от противниците си. 

Пламен Петров-Легендата ще премери сили с Николай Добруджански (СК „Десант“, Варна) – кафяв колан, който е „най-известният и най-добрият“ ММА треньор у нас. От завръщането си в света на бойните изкуства през 2002 до 2021 година, Легендата има една единствена загуба и тя е от Добруджански. Това ще бъде един мач с интересен заряд, сигурен е самият Пламен.

„Между нас има много добро приятелство, много си помагаме, но това не означава, че на татамито няма да бъде жестоко“, коментира предстоящата среща Легендата.

Както вече ви съобщихме, 5 юни 2021 година е официалната дата за двубоите на новаторската спортна структура по джиу-джицу „Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro“. По първоначален план състезанието трябваше да се състои на 29 май в зала „Арена“, но от общината са заявили, че помещението няма да бъде готово дотогава. Поради тази причина битките ще се разиграват в намиращата се в комплекс „Славейков“ зала „Младост“.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments