Светлозар Савов-Зарко посети бургаския клуб по джиу-джицу „GFTeam“

0
410
Зарко в GFTeam в Бургас
Зарко в GFTeam в Бургас. Снимка: Искра.бг

Един от най-добрите български MMA бойци Светлозар Савов-Зарко посети преди броени дни бургаския клуб по джиу-джицу „GFTeam“ с треньори Пламен Петров-Легендата и Тодор Желязков. Залата успя да впечатли състезателя с методиката на тренировката и уменията на атлетите, „защото имаше силни противници и се получи страхотно“.

От своя страна трениращите споделят, че за тях гостуването е било вълнуващо изживяване, тъй като е изключително респектиращо да се бориш рамо до рамо с шампион от ранга на Зарко. Безспорно са много нещата, които той би могъл да сподели от своя близо 20-годишен опит с всички, тръгнали по пътя на бойните изкуства.

В борбите на татамито взе участие и най-добрият бургаски MMA боец, а именно Антон Янчев. Младият състезател се отличи с огромна физическа сила и много добра техника, благодарение на които доказа, че не бива да бъде подценяван като противник.

Антон Янчев (вляво) и Светлозар Савов (вдясно)
Антон Янчев (вляво) и Светлозар Савов (вдясно)

Светлозар Савов разказа, че е бил приятно изненадан и от Пламен Петров, който е успял да развие и то завидно своите качества и умения, достигайки до наистина високо ниво на представяне.

„Преди 5-6 години, когато сме се борили, много пъти го отказвах и ми беше лек противник, но в момента е доста тегав и неприятен, в хубавия смисъл“, допълни MMA шампионът от Русе.

Светлозар Савов (вляво) и Пламен Петров (вдясно)
Светлозар Савов (вляво) и Пламен Петров (вдясно)

„Бях забравил какво е да се боря с добре подготвени спортисти и се почувствах прекрасно, макар че на другия ден бях целия в мускулна треска. Човек израства, изправяйки се срещу предизвикателствата“, каза в заключение Зарко.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments