Турнирът на „AJP“ по бразилско джиу-джицу е отложен за 5 юни

0
319
AJP Tour с нова дата - 5 юни 2021 година
Снимка: AJP

5 юни 2021 година е официалната нова дата за турнира на новаторската спортна структура по джиу-джицу „Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro“, информира един от организаторите Пламен Петров-Легендата от „GFTeam“.

По първоначален план състезанието трябваше да се състои на 29 май в зала „Арена“, но от общината са заявили, че помещението няма да бъде готово дотогава. Поради тази причина срещите ще се разиграват в намиращата се в комплекс „Славейков“ зала „Младост“.

„Поет вече ангажимент на новата локация налага и промяна на датата. Битките на татамито ще стартират на 5 юни, т.е. седмица след първоначално заявения ден“, обяви Легендата и не пропусна да отбележи още един факт:

„Въпреки, че за пръв път в страната ни идва толкова сериозен формат по бразилско джиу-джицу и е едва януари, вече се усеща сериозният интерес към турнира, кръг от ежегодния „AJP Tour“. Има регистрирали се участници от чужбина от имените школи на „Atos“, „Checkmat“, „Gracie barra“, „Cicero Costha“, както и на домакина „GFTeam“.

Вече е факт и първият записан черен колан – бразилец, допълни Петров.  Съорганизатор на спортното събитие „AJP TOUR BULGARIA NATIONAL PRO – GI“ е другият безспорен майстор на бойните изкуства в морския град Тодор Желязков.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments