Семейството на бургаския клуб „GFTeam“ по BJJ продължава да расте

0
1329
GFTeam Бургас
Снимка: Искра.бг

Спортното семейство на най-известния клуб по бразилско джиу-джицу в Бургаска област „GFTeam“ с треньори Пламен Петров-Легендата и Тодор Желязков продължава да расте. 

Домът на едни от най-добрите състезатели по бойни спортове у нас посреща все повече нови членове, разраствайки мащабите си и трупайки победи на състезания в страната и чужбина. Това става възможно благодарение на отдадеността на треньорите и волята за успех на всички трениращи, които стъпват на татамито с ясната идея да се превърнат в победители.

Пример за гордост е блестящото представяне на Кристиян Кръстев, който се изправи срещу Николай Широков („Martial Animals“) в четвъртото издание на „Pro Grappling Invitational“. Двамата разиграха интересна схватка по правилата на IBJJF за сини и лилави колани, която завърши с победа за бургазлията Кристиян с 8:0.

Атмосферата по време на тренировките в бургаския клуб е изключително мотивираща и зареждаща, споделят момчетата и момичетата, а емоциите продължават и извън тепиха.

Коледно парти GFTeam
Снимки: Искра.бг

Следващото голямо предизвикателство за състезателите от „GFTeam“ е предстоящият турнир „AJP TOUR BULGARIA NATIONAL PRO – GI“ на новаторската спортна структура по джиу-джицу „Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro“. Битките ще се проведат на 5 юни в Бургас, където клубът на Пламен Петров-Легендата не само ще участва, но и ще влезе в ролята на организатор на събитието.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments