Константин Атанасов, първият черен колан по BJJ от фамилията на „GFTeam“, гостува в Бургас

0
959
Константин Атанасов
Снимка: Пламен Петров-Легендата

Константин Атанасов от София, който е първият носител на черен колан по бразилско джиу-джицу от разрастващото се семейство на „GFTeam“, днес и утре гостува в едноименния клуб в Бургас, съобщи Пламен Петров-Легендата.

Атанасов е спечелил най-сериозното отличие в бойния спорт на Европейското първенство в Лисабон, където става и шампион за кафяви колани.

На 5 и 6 март като част от обучението на бойците и организираните разменени гостувания, титулуваният състезател ще проведе тренировка в една от най-сериозните зали по BJJ „GFTeam“ в Бургас, както на регионално, така и на национално ниво. 

Ако някой е изпитвал колебания дали да се пробва на татамито, сега е моментът да го направи. В следващите два дни всеки ще има възможност да усети магията на този спорт директно от шампиона.

„Любопитен факт е, че черните колани в джиу-джицуто получават титлата професор. Причината е, че са нужни близо 10 години обучение, за да постигнеш успех от такъв ранг“, отбелязва Легендата.

Пламен Петров и Тодор Желязков са треньори в бургаския клуб по BJJ, а освен там фамилията на „GFTeam“ си има свой дом и в Несебър, София и Карлово.

Напомняме, че най-големият празник за бойния спорт ще бъде на 5 юни, когато една от най-елитните вериги за състезания по бразилско джиу-джицу „Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro“ ще проведе международен турнир от изключително високо ниво в комплекс „Славейков“ зала „Младост“ в Бургас

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments