Започна подготовката на залата за турнира на „АJP“ по бразилско джиу-джицу в Бургас

0
418
Зала Младост
Зала Младост. Снимка: Искра.бг

Подготовката на залата за турнира на „Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro“ по бразилско джиу-джицу в Бургас започна. Състезанието ще се проведе утре в зала „Младост“. Елитната структура по бразилско джиу-джицу „Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro“ е първата толкова сериозна организация, която идва в България. В утрешното състезание ще има силно международно присъствие. В надпреварата ще се включат 246 участници от 21 държави.

Зала Младост
Зала Младост. Снимка: Искра.бг

Събитието „AJP TOUR BULGARIA NATIONAL PRO – GI“ ще бъде част от сериите на AJP, които осигуряват 1000 точки за победителите в категориите. Организацията гарантира място на световното първенство и други награди за бойците с най-много точки в края на състезателния сезон.

Веригата от турнири по бразилско джиду-джицу „Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro“ навлиза в България благодарение на бургаския клуб на „GFTeam“. Това съобщи по-рано пред Искра.бг неговият собственик и един от треньорите Пламен Петров-Легендата. От самия клуб участие в турнира ще вземат голяма част от трениращите в него. Те са провеждали специална целенасочена подготовка за това голямо събитие в света на бразилското джиу-джицу.

Зала Младост
Зала Младост. Снимка: Искра.бг

В организацията на залата на утрешното състезание участва освен Пламен-Петров Легендата и Константин Атанасов. Той е носител на единствения черен колан от „GFTeam“ за България. Атанасов е спечелил най-сериозното отличие в бойния спорт на Европейското първенство в Лисабон, където става и шампион за кафяви колани.

Константин Атанасов и Пламен Петров-Легендата
Константин Атанасов и Пламен Петров-Легендата. Снимка: Искра.бг

По време на утрешния турнир ще се проведе от 18:00 часа и Гран При. В него ще вземат участие 16 от победителите в кафевите и черните колани във всички девизии. По време на супер двубоите един срещу друг ще се изправят едни от най-подготвените бойци от цялата страна.

Подробна информация за предстоящите зрелищни битки можете да прочетете ТУК.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments