Броени дни остават до турнира на „AJP“ по бразилско джиу-джицу в Бургас

0
125
AJP Bulgaria
Снимка: AJP Central-South Europe, Фейсбук

Остават броени дни до провеждането на най-елитното състезание по бразилско джиу-джицу на новаторската елитна структура Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro“. Турнирът, както вече ви съобщихме от Искра.бг, ще се проведе на 5 юни в комплекс „Славейков“, зала „Младост“ в Бургас. Организатори на събитието са „GFTeam“, припомни треньорът Пламен Петров-Легендата.

Няма как да не направи впечатление на всички фенове на бойните изкуства пъстрата палитра от участници. Освен състезателите от съседните държави, в битките ще демонстрират сили и изявени спортисти от Кувейт, ОАЕ, Русия, Украйна, Полша, Чехия, Словения, Луксембург, Испания, Португалия и Германия. Голяма звезда е полякът Адам Варджински, който е и световен шампион на „AJP“.

От 18:00 часа на 4 юни всички присъстващи ще могат да се насладят на безплатен семинар по бразилско джиу-джицу. Той допълнително ще подсили усещанията за очаквания зрелищен турнир, чийто старт ще бъде даден от 18:00 на следващия ден.

Първият кантар ще бъде в петък от 17:00 часа, а вторият – с малките бойци – от 10:00 ч. в събота. Малко по-късно към 12:00 часа ще се включат и батковците.

Припомняме също така, че в дебютното събитие ще бъдат организирани Гран При турнир и супер двубои в паузите. Участие ще вземат 16 от победителите в кафевите и черните колани във всички девизии.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments