За втора поредна година турнирът „AJP“ ще се проведе в Бургас

0
47
AJP в Бургас
"AJP" в Бургас. Снимка: Фейсбук

На 11 юни, за втора поредна година, ще се проведе най-елитното състезание по бразилско джиу-джицу на новаторската елитна структура Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro“. Турнирът, очакван с нетърпение от всички фенове на бойните спортове, ще бъде в комплекс „Славейков“, зала „Младост“ в Бургас.

В дебютното събитие ще бъдат организирани Гран При турнир и супер двубои в паузите, а организатори на събитието са „GFTeam“, с гордост заяви треньорът на клуба Пламен Петров-Легендата.

„Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro“ е новаторска професионална спортна организация по джиу-джицу, революционна в света на провежданите до момента състезания. С над 80 събития във всичките шест континента през всеки сезон, AJP има за цел да издигне бойния спорт до изключително високо ниво на завидни постижения и професионализъм. Организацията е под ръководството на International Vision Sports Management (IVSM) и работи с правителствени органи, частни субекти, международни спортни звена, академии и играчи, за да обедини успешно целия свят на професионалното джиу-джицу под една юрисдикция.

Състезателния формат е отворен и в него ще могат да се включат, както юноши, така и мъже и жени ветерани от всички националности и колани. Комбинирането на категории ще се прилага само за групи, в които има по-малко от трима състезатели. Ако съчетаването не може да бъде постигнато безопасно и в съответствие с изискванията, тогава може да се обмисли набор от три елиминационни системи или най-доброто от трите състезания между двамата играчи. 

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments