Бимбалов коментира реакцията на Радев на новината, че ЕП иска специален трибунал за руските престъпления в Украйна

0
79
Радослав Бимбалов
Радослав Бимбалов. Снимка: Facebook

В своя профил в социалната мрежа Facebook рекламистът Радослав Бимбалов коментира новината, че Европейският парламент /ЕП/ иска специален трибунал за руските престъпления в Украйна. Публикуваме поста му без редакторска намеса:

„Един ден след като Европейският парламент, с внушително мнозинство, изпраща Русия на военен трибунал, нашият президент казва, че преди да помагаме на Украйна да се отбранява, „трябва да познаваме добре дълбоките политически и исторически корени на този конфликт“.

За пореден път този срамен човечец си позволява да срича руски опорки и да изразява позиции в подкрепа на терористична държава. Ако беше обикновен войник – да му свалиш кепето в калта. Ако беше просто някакъв си генерал – да го разжалваш и натириш да си живее низвергнат.

Този ни е президент.

Докога?!?!?

P.S. Ако виждате този пост за пръв път, значи рестрикциите тук (които ми ограничават зверски достъпа до вас – едва 35% от всички ме виждат) някак не важат за смяна на профилна снимка… и ще ми се наложи да общувам с вас по този начин, поне в оставащите ми 43 дни натиск надолу във фийда ви.“

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments