„Възраждане“ призовава МВР да не допуска деца и непълнолетни лица на гей парада в София

1
78
ПП "Възраждане"
ПП "Възраждане". Снимка: ПП "Възраждане"

ПП „Възраждане“ отправи призив към органите на МВР, които да не допускат присъствието на деца и непълнолетни лица на гей парада в София. От партията заявиха още, че днес техни представители ще подкрепят „Походът на семейството“ в защита на нормалността и традиционните християнски ценности. 

„Семейството е основната най-малка единица на българското общество. То е структуроопределящата тъкан и се състои от мъж и жена, както е написано в Конституцията – върховният закон на страната ни. Днес семейството е атакувано по всевъзможни начини,с което се отслабва и българското общество.

В ежедневието ни навлизат западни течения, които опитват да нахлуят и в българските училища и от най-ранна детска възраст да обяснят на децата ни какво е гей и как мога да избират какъв да е полът им.

Днес за поредна година ще се проведе събитие, което е несъвместимо с нравствените порядки, то е пошла демонстрация на неморалното и на различното, която незнайно защо гей обществото иска да натрапи в ежедневието ни. Тази демонстрация е разрешена от българските институции, а нейното провеждане ще бъде грижливо пазено от българската полиция.

„Възраждане“ се противопоставя на провеждането на гей парад в София, който днес по софийските улици ще бъде грижливо поднесен не само на столичани, но ще се проведе и пред очите на деца и подрастващи. Това, което „Възраждане“ отчита като свой успех, е липсата на детска сцена тази година, което вероятно е повлияно и от острата реакция на нашата младежка организация миналата година. Призоваваме всички български родители да държат надалеч децата си от терените, на които се провежда гей парадът, а полицията да не допуска на събитието непълнолетни лица.“

Влакът с модерните немски вагони с климатици тръгна от София за Бургас тази сутрин

 

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] „Възраждане“ призовава МВР да не допуска деца и н… […]