Слави Трифонов: Аз съм селянин с образование и възпитание. Нещо като чалгар с възможности!

0
383
Слави Трифонов
Снимка: ПП "Има такъв народ"

Слави Трифонов написа пост в социалната мрежа Facebook по повод поведението на партиите в управлението, както и тези, които критикуваха Бойко Борисов и Делян Пеевски, а сега работят заедно с тях. Публикуваме го без редакторска намеса:

„Да, няма никакво значение какво ще напиша в този фейсбук, за тия, които се мислят за „солта на земята“, за тия дето мразеха Бойко Борисов и Делян Пеевски, мразеха ги и в червата, даже арестуваха Бойко Борисов, пък сега се прегръщат и с Бойко, и с Делян, най-безсрамно се целуват уста в уста, правят сглобки, „некоалиции“ и всякакви други извращения.

За присъдружните им медии, които чакат да вземат някой лев от неправителствени организации или просто се мислят за повече от другите. За тия, дето се мислят за античалгари, защото не разбират от музика и смятат прекрасната българска музика за нещо селско. За тия, дето се мислят, че са граждани, пък мислят такива като мен за селяни. За тия, дето сега са легнали на Бойко Борисов и Делян Пеевски, за тия, дето не просто лъжат, ами лъжат и те гледат в очите, за тия, които могат вчера да се плюят, а днес – да се целуват и да викат „няма проблем, това не са плюнки, това е дъжд“. За LGBT обществото, което не търпи чуждо мнение и смята, че да си педераст е качество, за всичките тия и техните подобни, разбира се, че няма никакво значение какво ще напиша във фейсбук.

Само дето, фейсбук ми дава свобода, не просто да бъда свободен и различен, ако въобще съм различен, а ми дава свобода, да търся други такива като себе си. Преди го правех по телевизията, заедно с други такива като мен, да правим освен телевизия, да имаме кауза и да събираме други такива като себе си, без да знаем обективно къде са и дали съществуват. А сега намираме такива в свободното интернет пространство.

Да, точно затова има смисъл да пиша във фейсбук. Може да звучи мелодраматично, но интернет разделя хората и интернет събира хората. Едва ли казвам мъдрости, които не са ви ясни, но гледах днеска тия как се прегръщат, целуват се и правят петинг пред камерите (петинг е да се опипваш с партньора преди любовната игра). Та, гледах петинга на Асен Василев, Бойко Борисов и Христо Иванов. За пълен кеф на груповия секс липсваха Кирил Петков и Делян Пеевски, но те вероятно по душа са били с тях.

Така се обичаха тия хора, все едно вчера въобще не се мразеха, заплашваха и псуваха пред телевизионните камери. Как го правят, направо не знам. Без срам, без свян, без страх. Защото знаят, че ще им мине номерът. Какво ли си казват – българският народ е търпелив, няма проблем?

Възможно ли е да те е срам заради друг, който не изпитва срам? Аз съм така. А при вас как е? Само знам от историята, че българинът е много странно същество. Нещо като селянина, когото тия от „солта на земята“ и LGBT/ППДБ хич не обичат. Защото е търпелив, любвеобвилен, спокоен, но може да бъде жесток и безапелационен.

Хайде да видим кога ще се обърнат нещата. И какво ще стане, след като се обърнат нещата. Аз лично ще участвам и ще правя каквото мога, за да се обърнат нещата. Защото съм селянин, с образование и възпитание. Нещо като чалгар с възможности.“

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments