Кой ще бъде новият шампион? Държавен личен-отборен шампионат по борба в Пловдив

0
246
Зала "Колодрума"-Пловдив
Зала "Колодрума"-Пловдив. Снимка: БФ Борба

Тази седмица зала „Колодрума“ в Пловдив ще бъде домакин на държавния личен-отборен шампионат по борба. Събитието ще се проведе от четвъртък до събота и ще събере на едно място най-добрите български борци, съобщиха от БФ Борба.

Срещите ще бъдат предавани на живо в YouTube канала на Българската федерация по борба, а входът за зрителите е свободен.

На 12 юни от 17:00 часа е Техническата конференция и жребий за класически стил
На другия ден програмата е:

08:00 часа – Мерене за класически стил
10:00 часа – Елиминации, репешажи, финали и награждаване в класически стил
17:00 часа – Техническа конференция и жребий за жени.

В петък от 08:00 часа започва с мерене за жени и мерене на състезателите за преборване в свободната борба до 20 години, категории 70, 74 и 92 кг. От 10:00 часа са елиминации, репешажи, финални срещи и награждаване за жени. Преборване в свободната борба до 20 години, категории 70, 74 и 92 кг също е от 10:00 часа. ОТ 17:00 часа е техническата конференция и жребий за свободен стил.

В събота от 08:00 часа започва мерене за свободния стил. От 10:00 часа са елиминации, репешажи, финали и награждаване в свободен стил.

По време на шампионата ще се проведат и преборвания в отделни категории на свободната борба за определяне на участниците за европейското първенство до 20 години, което ще се състои в Нови Сад, Сърбия, от 1 до 7 юли. Двубоите ще се провеждат до две победи от три срещи.

Зала „Колодрума“ предлага отлични условия за провеждането на подобни събития, като осигурява удобства както за състезателите, така и за зрителите. Тази седмица Пловдив ще бъде центърът на българската борба, където любителите на този спорт ще имат възможността да се насладят на вълнуващи и напрегнати срещи.

Само на 24 години: Инфлуенсърът Фидиас Панайоту става евродепутат от Кипър

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments