Ивайло Мирчев: Борисов и Пеевски искаха получат 70% дял в регулаторите!

1
103
Ивайло Мирчев
Ивайло Мирчев. Снимак: НС

Бойко Борисов и Делян Пеевски са искали да получат 70% дял в регулаторите. И това е основната причина страната да отиде на поредните предсрочни парламентарни избори. Това разкри в свой пост в социалната мрежа Facebook Ивайло Мирчев от ПП-ДБ. Той обясни, че става въпрос за 130 позиции в регулаторите. И още:

„Не успяхме добре да обясним защо отидохме на избори. Основната причина – разпределят се 130 позиции в регулаторите. Това е истинската власт в България в следващите 5-7 г. Борисов и Пеевски искаха да получат 70% дял в регулаторите.

Толкова, колкото имат и сега. Ние не се съгласихме, защото това означаваше нищо да не се промени, да се обезсмисли работата ни и всичко, за което сме се борили през тези години. Но най-важното – да предадем тези, които ни се бяха доверили и изпратили в парламента.

След като не се съгласихме да подарим местата в регулаторите (заветните 160 гласа) и да сме съучастници в запазването на властта на Пеевски в службите и съдебната система, отидохме на избори. Отидохме по желание на самия Пеевски. Тук ролята на Борисов е вторична, тъй като той/ГЕРБ са зависими точно от Пеевски.

След като предизвикаха избори Борисов и Пеевски ще направят правителство с помощта на „малкото ДПС“ – ИТН и ще получат цялата власт в държавата. Цялата! Ние ще бъдем опозиция, но едно трябва да е ясно – България ще се управлява от Пеевски, еднолично. След като той притежава съдебната система, службите, регулаторите, сега ще си има и цяло правителство. С любезното съдействие на ГЕРБ и Борисов.“

Внимание: Фалшив профил във Facebook иска пари от името на бивш вътрешен министър

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Благоизтезар.Тъпоманов
Благоизтезар.Тъпоманов
27 дни по-рано

ДА.ГО.ОСТАВЯТ.НА.ВАС.ЛИ.
НЕМОЖЕЩИТЕ