За какво ще харчим пари това лято?

0
27
Бийч бар
Снимка: Pixabay

Къде ще вложим финансите си през идващото лято? Темата коментира пред „БНР“ Антон Христов, столичен DJ в няколко софийски клуба. По негови думи тепърва започва да с възражда животът по дискотеките, а хората са жадни за забавления и социални контакти.

Много от заведенията в София, който по принцип не работят през лятото, тази година ще останат отворени, за да успеят да компенсират слабия COVID сезон. Според Христов посетители ще има не само по морето, но и в големите градове. Цели 70-80% са били чужденците в един от столичните барове през миналата седмица.

Относно сезона по Черноморието, DJ-ят смята, че летните месеци ще бъдат наситени с много емоции. Вероятно, както и през миналата година, по плажовете ще наблюдаваме повече летуващи българи, отколкото германци или руснаци.

Петър Георгиев, музикант, организатор на представления на открито и планински водач, сподели, че съвсем скоро ще поеме към морските курорти, където през сезона свирят по фестивали и заведения.

Хората „и миналото, и това лято бяха доста непредвидими“, констатира Георгиев. Той допълни, че голяма част от колегите му ще бъдат основно по бреговете на Черно море, тъй като всички заети с концерти и събития дати са именно там.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments