Във Варна: Главният архитект на Грьонинген ще представи визията си за оползотворяване на морския бряг

Михийл ван Дрийш ще сподели опит и примери от други морски градове по света

1
94
Варна, България
Варна. Снимка: Facebook

Главният архитект на нидерландския град Грьонинген Михийл ван Дрийш ще участва във Варна в публична презентация на тема „Качествено оползотворяване на морския бряг„. Събитието е в рамките на второто издание на проект „Форум за Варна 2024 – добрите примери“, подкрепен от фонд „Култура“ към Община Варна. Ван Дрийш ще сподели с варненската публика своя опит и примери от други морски градове по света.

Михийл ван Дрийш е ландшафтен архитект и участва в разнообразни проекти, които изследват различни проблеми, предизвикани от климатичните промени. Във Варна той ще представи своята визия за това как може да бъде постигнат синхрон между прилагането на местни политики и планирането на устойчиво бъдеще.

Презентацията ще се проведе на 12 юли от 19:00 ч. в Кампус 90, бул. „Цар Освободител“ 90. Публичната презентация, както и въпросите и отговорите към нея, ще бъдат на английски език.

Проектът „Форум за Варна 2024 – добрите примери“ се осъществява от сдружение Пространствата на Варна“ в партньорство със Съюз на урбанистите в България.

 

Ще получават ли заплати депутатите по време на предизборна кампания?

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Във Варна: Главният архитект на Грьонинген ще представ… […]