Цвета Галунова: Подкрепяйте политиците, които допълват думите с действия!

2
100
Цвета Галунова
Цвета Галунова. Снимка: Личен архив

Кандидатът за народен представител Цвета Галунова се обърна към всички българи в навечерието на изборите на 9 юни. Тя призова хората да бъдат активни и да гласуват в неделя, като отново напомни, че лично тя ще се бори за решаване на проблемите на малките населени места и корупцията там. 

„Скъпи съграждани,

В края на тази кампания се обръщам към вас с дълбоко чувство на загриженост и решителност. Прекарах последните седмици, срещайки се с Вас, обсъждайки проблемите и търсейки решения. Видях много предизвикателства, но също така и много възможности за промяна.

Един от основните проблеми, които откроих, е липсата на основни услуги и инфраструктура в малките населени места. Много села са оставени без достатъчно водоснабдяване, качествено здравеопазване и образование. Това води до обезлюдяване и изоставяне на нашите красиви региони. Наш дълг е да подкрепяме тези общности и да осигурим достъп до чиста вода и достойни условия на живот за всички.

Но нашата борба не е само за малките населени места. Общинските центрове също се нуждаят от внимание и развитие. Ще работим за привличане на инвестиции, възстановяване на индустриалната мощ и стимулиране на производството. Развиването на селското стопанство е ключово за икономическия подем на регионите ни. Важно е да осигурим качествено образование за младите, за да могат те да останат и да се развиват тук, у дома.

Корупцията е друга голяма болка, която продължава да трови нашето общество. Борбата срещу корупцията изисква култура на честност и морал. Подкрепяйте политиците, които превръщат думите в действия, и заедно ще създадем общество, в което честността е норма.

Също така е важно да подкрепим нашите артисти и културни работници. Културата носи цивилизационния код и духа на нацията и е особено важна във времена на кризи и изпитания. Изкуството не е тук само за да генерира печалба, а за да обогатява духовно всички нас. Да се грижим за културата означава да се грижим за бъдещето на нацията.

Призовавам ви да гласувате за БСП, която е партия на мира, а не за тези, които подклаждат огъня в конфликта между Русия и Украйна. Заедно можем да работим за мир и стабилност в нашия регион и да осигурим по-добро бъдеще за нашите деца.
Нека заедно изградим ДОСТОЙНА БЪЛГАРИЯ В МИРНА ЕВРОПА!

Цвета Галунова – кандидат за народен представител в 50-то Народно събрание с бюлетина 24 и преференция 104

Купуването и продаването на гласове е престъпление!“

Цвета Галунова за корупцията: Отровата на нашето общество – борим се със симптомите, а не с проблема

Абониране
Известие от
guest

2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments