Провеждат фейсбук референдум в родопско село

0
64
Село Славейно
Снимка: Фейсбук, Видяно в България / Seen in Bulgaria

Жителите на смолянското село Славейно правят своеобразен референдум във „Фейсбук“. В социалната мрежа хората избират вида на голяма табела, която да бъде поставена на входа на селото.

Местните хора гласуват и обсъждат шест предложения за вида на табелата и символите на нея. Организаторите планират да направят композиция, висока 160 на 180 сантиметра с фундамент и покрив. Обсъждането ще продължи до Коледа. Групата на село Славейно във „Фейсбук“ е изключително активна с различни инициативи за създаване на новости, в популяризиране и облагородяване на селото.

В началото на месеца организаторите отчетоха благотворителната си кампания за продажба на тениски с надпис „Аз обичам Славейно“. Събраната от продажбата на тениските сума е над 2 300 лева, които ще се използват за лампи и прожектори за осветяване на камбанарията в църквата „Свети пророк Илия“.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от