Огромно НЛО – 25 пъти по-голямо от Земята, е забелязано в близост до слънцето

0
352

Видео: YouTube

,
Ентусиастът и ловец на НЛО Скот К. Уорниг твърди, че е открил доказателства за огромно НЛО – 25 пъти по-голямо от Земята, в близост до слънцето, предава индийската информационна агенция “ZeeNews”.

“По-рано днес забелязах в изображения на обсерваторията “SOHO” огромно черно кълбо да напуска нашето слънце. Кадрите са от 27 юни, но по неясни причини феноменът не е бил забелязан до този момент. Черната сфера е 25 пъти по-голяма от Земята, като е прекарало няколко часа около слънцето преди да се изстреля от там”, твърди самопровъзгласилият се ловец на НЛО в блога си “ET Database”.

Уоринг, който е анализирал изображенията от сателита на Соларната и хелиосферична обсерватория на НАСА, твърди в блога, че това със сигурност е най-голямата сфера от близките години, забелязвана в близост до слънцето”

“Трябва да имаме предвид, че е възможно това да е материя от мантията на слънцето, която е била изхвърлена в открития космос, но дори и да е така, сферата би следвало да излъчва светлина и да е възпламенена в известна степен. Това обаче не е случаят. Именно поради това смятам, че има голяма възможност черната сфера да е извънземен кораб или космическия станция, която е заемала празното пространство около нашето слънце, от където е забелязано да се изстрелва. Наричам феномена “кухо слънчево пространство“, като той бил дал отговори на много въпросителни относно зачестилите НЛО, забелязвани да доближават и напускат нашето слънцето”, добавя той. 

Уоринг по-рано заяви, че е забелязал доказателства за останки от двигател на Марс,  твърдейки, че апаратурата принадлежи на извънземна раса, която е живяла на Червената планета. Той пояснява, че е успял да забележи двигателя, докато е анализирал изображения от повърхността на Марс, взети от камерата на роувъра на НАСА “Кюриосити”. 

Забелязаният на повърхността на Марс обект прилича на дълъг цилиндричен метален обект, като според Уоринг предполагаемото устройство не само е доказателство за напреднала извънземна цивилизация, но и сочи за извънземна технология, която е много по-развита от нашата. Уоринг смята, че макар и спорно “доказателството” сочи, че извънземните наистина съществуват. 

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments