Обискираха дома на Наим Сюлейманоглу в търсене на 13 от медалите му

0
75
Наим Сюлейманоглу
Снимка: Скрийншот от репортаж във Facebook

Обискираха жилището на Наим Сюлейманоглу в опит да бъдат открити 13 изчезнали негови медала, но те не са в дома му. Претърсването е извършено в четвъртък по искане на неговите дъщери – Сезин и Есен Сюлейманоглу. Обискът е направен от съдебен екип. Сред изчезналите медали са и 3-те олимпийски.

Дъщерите обвиняват своя чичо, че е присвоил отличията и ги е дал на продуцента, който засне филм за Наим Сюлейманоглу. От компанията отрекоха. Те твърдят, че за лентата са използвани макети на медалите.

Претърсеният апартамент се е намирал в Бююкчекмедже, съобщи адвокатът на дъщерите Азиз Демир. На обиска е присъствала и правната защитничка на японската дъщеря на легендарния щангист – Секаи Мори, както и експерти, назначени от съда.

В жилището е царял хаос, разказва още адвокатът. Много от купите и грамотите са били разпилени по пода и са били счупени. Азиз Демир казва, че са научили, че някой от приятелите на щангиста притежавали ключове от жилището му. При обиска са отворени са всички чекмеджета, шкафовете, касата, но медалите не са открити.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от