„Национална спортна база“ ЕАД е с ново ръководство

0
13
Министерство на младежта и спорта
Министерство на младежта и спорта. Снимка: Архив

От днес е освободен изпълнителният директор на „Национална спортна база“ ЕАД г-н Пламен Манолов и целият състав на Съвета на директорите на дружеството, чийто принципал е Министерството на младежта и спорта. Това е станало със заповед на ресорния министър Радостин Василев. Новите членове на Съвета на директорите са:

  • Невена Полименова – Тя е завършила „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и притежава дългогодишен опит в областта на гражданското, търговското, административното и изпълнителното производство.
  • Венцислав Петков – Той е дипломиран инженер в Лесотехническия университет в София. Народен представител в 47-ото Народно събрание. Член на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, както и на Парламентарната комисия по транспорт и съобщения.
  • Мартин Арсов – Той е завършил „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Магистър по „Здравен мениджмънт“ от Медицински университет – гр. София. Специализирал в областта на медицинското право. Той притежава над 10-годишен професионален опит в държавния и частния сектор.
  • Румен Муратев – Завършил е специалност „Строителство на сгради и съоръжения“ в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Завършил практически обучения, свързани със Закона за мерките срещу изпирането на пари и Закон за защита на класифицираната информация.
  • Владислав Божиков – Завършил е „Право“ в Университета за национално и световно стопанство в София. Той има над 10 години стаж по специалността. Притежава допълнителна квалификация в областта на „Право и информационни технологии“. Има богат опит в търговското право и в проекти, свързани с ефективното управление на ресурси в администрацията и информационните технологии.

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев споделя увереността си, че новото ръководство ще работи изцяло в полза на развитието на дружеството, за да бъдат осигурени максимално добри условия за тренировъчна и състезателна дейност на българските спортисти.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments