Мениджърът на загиналия боксьор остава без лиценз

0
149
Борис Станчов. Снимка: скрийншот Нова телевизия
Борис Станчов. Снимка: скрийншот Нова телевизия

Отнемат лиценза на мениджъра на боксьора ни, който загина на ринга в Албания. Спортният министър Красен Кралев заяви, че се разследва дали има замесено и медицинско лице за смъртта на Борис Станчов, предаде „БГНЕС“.

Министърът коментира, че се работи по различни версии за смъртта на спортиста. Едната е употребата на виагра, която била открита в якето му. Предстои разследване, в което ще се разбере и дали мениджърът е давал забранени медикаменти.

Красен Кралев допълни, че все още не е ясно дали има намеса и на медицински лица. Не е известно и кой се е явил на предварителните прегледи, които се провеждат преди самата надпревара.

Припомняме, че Станчов е имал забрана, която не му позволявала да се състезава. Участвал с фалшива самоличност. Представял се с името на втория си братовчед Исус Величков. Министърът на спорта настоява вторият също да бъде подведен под наказателна отговорност.

Българският професионален боксов съюз и спортното министерство са в непрекъснат контакт. Очаква се, че до края на седмицата ще има повече информация по случая.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments