Калин Стоянов в Пловдив: Постъпили са 46 сигнала за купуване на гласове!

0
117
Калин Стоянов
Калин Стоянов. Снимка: МВР

„Благодаря на колегите от ГДЖСОБТ, Института по психология на МВР, ОДМВР – Пловдив, както и на Окръжна прокуратура – Пловдив за професионално свършената работа.“

С тези думи министърът на вътрешните работи отбеляза действията на сформирания снощи щаб, в резултат на които, след продължили повече от 10 часа тежки разговори, барикадиралият се мъж бе убеден да се предаде. Той бе задържан, без да бъдат използвани физическа сила и помощни средства.

В рамките на посещението си в Казанлък вътрешният министър каза пред журналисти, че към днешна дата сигналите за купуване на гласове и за нарушаване на изборното законодателство са 46, има образувани и 16 досъдебни производства.

„Работим активно, най-много сигнали за момента има в Бургаска област. Вече сигнали са постъпили и в столичната дирекция, както и в дирекциите в Ямбол, Русе и в други областни градове.“

По повод предстоящите абитуриентските балове министър Стоянов отправи апел към зрелостниците, техните родители и приятели да бъдат разумни и да спазват правилата, за да бъдат празничните дни изпълнени само с положителни емоции.

Развръзка по случая с барикадиралия се полицай в Пловдив

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments