Изявление на „ХелпКарма“

0
277
Лого на
Лого на "ХелпКарма"

От „ХелпКарма“ публикуваха официално изявление относно разследването на журналиста Мария Цънцарова за това как харчат пари от даренията за болните. С изявлението може да се запознаете на този адрес.

Други статии по темата вижте ТУК, ТУК, ТУК и ТУК.

Похвално за смелостта да имат позиция, но това не променя начина, по който са разходвали част от парите, дарени за болните. Константин и Славчо, тези две същества хелпкармаджийски, не само, че не се разкайват за деянието си, но продължават да отричат, мажат и вирят нагло носовете си.

В изявлението едва ли не упрекват, че някой се е осмелил да ги разследва и видиш ли той е виновен, че накърнява безупрченото им авторитетче. Стратегия, типична за индивиди като Боко, Каскета, Пеевски, Доган, всички наши политици, всички наши партийци и други подобни организми. Те никога не са виновни!

От изявлението не стават ясни отговорите на някои въпроси:

1. Защо Славчо изведнъж е изплатил взетия заем? Преди няколко дни заемът не беше изплатен.
2. Компанията взима твърди 5% за издръжка, но този процент е нараствал до 9. Защо?
3. Онази русата жена /Ралица Енева/, която даде интервю, наистина ли е взела пари за екскурзии от даренията за болното си дете, какви са месечните й приходи, как се изчислява какво месечно възнаграждение да получи?
4. Защо безценният компютърен специалист Славчо не е получавал една и съща заплата всеки месец, а има драстични разминавания през определени месеци?
5. Използвани ли са пари от дарения, за да бъдат отпускани заеми през „Кредисимо“?
6. Кой стои зад гърба на тези организми, за да си позволяяват подобни волности?

Изникват още и още въпроси, на които се надяваме прокуратурата да намери отговори и също така се надяваме да не си останем само с надяването!

Г-н Гешев, Г-н Каскет, ще ги разследваш ли адекватно или ще те стимулират да заметеш делото под чергата?

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments