Изясняват се обстоятелствата около смъртта на 45-годишен мъж в София

0
798
Спешна помощ. Снимка: Фейсбук
Спешна помощ. Снимка: Фейсбук

Служителите на реда изясняват всички обстоятелства около смъртта на мъж в София, съобщават от МВР.

Вчера около 18:00 часа екип на „Спешна помощ“ е сигнализирал в полицията за буйстващ мъж в центъра на столицата – ударил е в лицето шофьора на линейката.
Пристигналите на място полицаи заварили мъжа в неадекватно състояние и предвид обстоятелствата, го отвели в Първо РУ. Установена била самоличността му – 45-годишен, известен на полицията и осъждан.

Четири часа по-късно задържаният продължавал да буйства и да проявява агресия както към себе си, така и към околните. Това наложило да бъде извикан екип за „Спешна помощ“ в РУ и по препоръка на лекаря мъжът с линейка е отведен в болнично заведение, където след медицински преглед, бил насочен към токсикология и диагностициран в абстинентно състояние.

След преглед в Центъра за психично здраве мъжът бил освободен и транспортиран в Районното управление. Тази сутрин, към 09:00 часа мъжът се оплакал, че не се чувства добре, веднага бил извикан екип на спешна помощ, но независимо от усилията на медицинския екип и извършените реанимационни действия, малко по-късно е починал.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments