Христо Иванов: Трябва да потърсим възможност за разговор с ИТН

0
3
Христо Иванов
Христо Иванов. Снимка: Facebook

Тази вечер трябва да се съберем и да обсъдим всички възможни сценарии и да потърсим възможност за разговор с „Има такъв народ“ /ИТН/. Това коментира пред „БТА“ съпредседателят на „Демократична България“ /ДБ/ Христо Иванов.

Повод за думите му е изявлението на Слави Трифонов, че партията му напуска управляващата коалиция, както и по повод реакцията на премиера Кирил Петков, който обяви, че е по-добре да има правителство на малцинството и разкри подробности около различията, които имат с ИТН.

По думите на Христо Иванов при един разговор с хората на Слави Трифонов може да се разбере дали коалицията ще продължи да работи в „преразгледан вариант“ и дали може да се подобри нейната дейност. Той подчерта, че четирите управляващи партии носят отговорност за България, а това, което се случва днес е една агония и нищо по-малко от нея.

Иванов изрази надежда коалиционните партньори да намерят начин да се върнат на масата на преговорите и да поправят управляващото мнозинство, което да продължи да работи и занапред.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments