Числата в съня ни – какво предвещават?

0
26
Илюстративна снимка: Пиксабей
Илюстративна снимка: Пиксабей

Специалистите твърдят, че сънищата могат да предсказват бъдещето, да разкриват нуждите и надеждите ни. Какво крият цифрите, които виждаме, докато спим, разказва „Novinibg.net“.

Ако сънуваме единица – нуждаем се от повече концентрация. Това е начинът, по който можем да разрешим проблем, който тормози съзнанието ни.

Ако сънуваме двойка – нужно е да проявим повече търпение. Това обаче ще ни се отплати, като ни донесе успех в желана област.

Ако сънуваме числото три – нуждаем се от почивка. Изморени сме и това може да навреди на здравето ни. Трябва ни поне кратка отпуска.

Ако сънуваме числото четири – можем да бъдем активни, да начертаем график и да го изпълняваме стриктно. Ще постигнем целите си, ако не губим време.

Ако сънуваме числото пет – ще ни се случи нещо хубаво. Очаква ни вест или случка, която ще ни направи истински щастливи.

Ако сънуваме числото шест – предстоят семейни проблеми. Раздялата или разводът също не са изключени.

Ако сънуваме числото седем – очакват ни проблеми със закона. И те ще бъдат в най-скоро време.

Ако сънуваме числото осем – нова любов, допълнителни доходи и късмет. Можем просто да се събудим и да очакваме с наслада това, което предстои.

Ако сънуваме числото девет – идва ново начало. Това число се появява, когато се намираме на житейски кръстопът.

Ако сънуваме числото нула – трябва да съберем семейството си и да променим нещата, които не ни харесват. Това ще ни помогне да продължим да вървим по пътя си с лекота.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от