Борисов за Радев: Как ще свали нещо, което няма?

0
116
Премиерът. Снимка: Фейсбук, Бойко Борисов
Премиерът. Снимка: Фейсбук, Бойко Борисов

„Как ще свали нещо, което няма?“

По този начин премиерът Бойко Борисов коментира думите на президента Румен Радев, че сваля доверието си от правителството. Допълни още, че това е пряка намеса в независимостта на властите и противоречи с нещата, които е говорил до момента.

По мнение на Борисов Радев е на моментни настроения, което в известна степен се дължи на проблемите му с прокуратурата. Подчерта, че преди броени дни е дал висока оценка на правителството. Той обаче още през декември заявил, че не е президент като обединител на нацията.

Премиерът подчерта, че съжалява за изпускането на нервите му, ала няма проблем с правителството. Също така, че говори по думите на БСП и ДПС.

Определи решението като „заявка за партия“ и „чисто политическо търсене на враг“. По негови думи до 11:00 часа днес не е имало индикации, които да подсказват, че напрежението ще ескалира.

Добави също, че не се среща всеки ден с главния прокурор Иван Гешев. Подчерта, че не знае кой е българският гражданин, на когото ще бъде забранено да стъпва на американска територия заради корупция.

От Искра.бг припомняме, че държавният глава Румен Радев официално сне доверието си от правителството на Бойко Борисов. В специално обръщение към българския народ той обвини кабинета, че не работи в интерес на обществото, което било в остра криза.

Като пример за лошото управление посочи водната криза в Перник, за която правителството отказвало да поеме отговорност.

Държавният глава цитира и материалите в чужди медии, от които стана ясно, че у нас се внася и изгаря нерегламентирано боклук от чужбина.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от