Арман Бабикян: Лъжата на ГЕРБ е ясно доказана!

0
10
Арман Бабикян
Арман Бабикян. Снимка: Facebook

Наглото поведение на ГЕРБ днес бе демонстрирано от Теменужка Петкова, която твърдеше, че Борисов е направил най-много за енергийното разнообразие на страната!

В същото време подскачат в залата срещу кабинета и факта, че нямаме газ?! Ами ако имаше диверсификация при Борисов, щеше да има газ!

Лъжата на ГЕРБ е ясно доказана. Страната на Борисов е тотално зависима от Путин – ядрено гориво, газ, нефт! Шефът на НЕК подписа документ с руснаците, който ни струваше огромна сума пари за проекта „Белене“. ГЕРБ забравиха ли това?

Днес той пребивава в „Лукойл“ и му е поверена „златната акция“ на държавата! Това е награда от Борисов за ощетяването на страната. А този, който го уволни (Трайчо Трайков) бе освободен като министър!

За трите милиарда налети в руски доставки за чужди държави е говорено достатъчно – „Турски поток“. За най-бавното строителство на връзката с Гърция също. За саботажа да се строи реактор на „Уестингхаус“ в България – също!

Дори във воюваща Украйна половината реактори са с американско гориво, а у нас не! Поливайте Теменужките сутрин, господа от групировката ГЕРБ.

Източник: Арман Бабикян, Facebook

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments