Жителите на Пазарджик искат справедливост за убития Ангел

0
837
Свещи
Свещи. Снимка: Freepik.com

Жителите на Пазарджик са покрусени след убийството на 21-годишния Ангел, който бе намушкан с нож на улицата от 18-годишен нападател, който все още се издирва от полицията.

Във Facebook те създадоха група „Справедливост за Ангел“, в която настояват извършителят да бъде по-скоро задържан и да бъде наказан за престъплението си. Ето какво написа създателката на групата Никол Димитрова за жестоко убитото момче:

„Отиде си един Ангел….Отиде си едно добро момче, чийто живот беше несправедливо отнет. Няма думи, с които можем до опишем болката и мъката, които са ни сковали. Още не можем и не искаме да повярваме на това, което се случи. С нищо не предизвикал нападателят си Ангел стана жертва на жестока агресия, а неговият убиец е още на свобода. Искаме справедливост за Ангел. Искаме Никола Райчев да бъде заловен час по-скоро и съден с цялата строгост на закона“.

Снощи десетки приятели, познати или съграждани на убития Ангел се събраха на мястото, където снощи мъжът беше прободен фатално. В пълна тишина те почетоха момчето, като поднесоха цветя и запалиха свещи

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments