Полицията издирва 18-годишен младеж, убил с нож млад мъж на улицата в Пазарджик

0
1546
Полиция
Полиция. Снимка: Искра.бг, архив

Полицията и прокуратурата в Пазарджик разследват тежко криминално престъпление. Сигнал за случилото се е получен снощи на телефона за спешни повиквания-112 малко преди 19:00 часа.

По първоначално получените данни на улица в областния град е станало спречкване между двама младежи, при което единият е извадил нож и пробол другия. Незабавно към мястото на инцидента са насочени автопатрули на Районно управление-Пазарджик и линейка на „Спешна помощ“.

Пристигайки било установено 21-годиен млад мъж от Пазарджик в безпомощно състояние с прободни наранявания За съжаление въпреки намесата на медицинския екип на път към болницата пострадалият е починал.

Периметърът около местопрестъплението е блокиран, извършен е щателен оглед от дежурна група полицейски служители в присъствието на съдебен лекар. За случая незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Криминалистите са установили самоличността на нападателя, който е 18-годишен жител на областния град. Той избягал от местопроизшествието с лека кола и към момента се укрива.

Предприети са поредица от оперативно-издирвателни действия за неговото локализиране и задържане. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство под наблюдението на прокурор от окръжната прокуратура.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments