Жена от Видин почина докато чака линейка

0
2345
Линейка

Жена от Видин е починала докато е чакала линейка. Близките й твърдят, че спешният медицински екип е пристигнал на мястото чак след 35 минути, но тогава вече е било късно, предаде „NOVA“.

Жената е излизала от работа, когато й е прилошало и е паднала на земята. Нейните колеги незабавно са се обадили на спешния телефон 112. Тя обаче не е дочакала линейката и е починала.

Диана Маринова е внучка на загиналата и е пристигнала на мястото за 5 минути, след като са й се обадили по телефона какво е станало. Тогава Димитринка все още е била жива. Докато тя пътува колегите са се обадили и на 112. На 16-ата минута самата Диана е позвънила за втори път. Казали са й, че още преди 10 миути е трябвало да има линейка на мястото, но моичето е обяснило, че такава няма. Линейката е пристигнала чак в 17:35 часа.

Лекарите единствено са констатирали смъртта на Димитринка. Жената е работела като шивачка. Нейните колежки казват, че са звънели общо четири пъти на спешния телефон.

Внучката на загиналата жена е категорична, че ще заведе дело, за да си търси правата.

От Спешния център във Видин обявиха, че същата вечер е имало технически проблем. Наложило се е компютърът, на който получават сигнали, да бъде рестартиран. Те не отричат, че е имало забавяне, но твърдят, че то не е било цели 35 минути.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments