Заповед: Полицаите с 1200 лева допълнително за коледните празници (СНИМКА)

11
12425
Полицейски служител, полицай, МВР, Архив
Полиция. Снимка: МВР

Служителите на МВР ще получат по 1200 лв. коледен бонус, научи Искра.бг. В заповедта на министъра, издадена днес, е записано:

„За постигнати резултати и съществен принос в изпълнение на целите и приоритетите в дейността на МВР през 2022 г. награждавам с индивидуална парична награда в размер на 1200 лева служителите на МВР, намиращи се в служебно или трудово правоотношение към датадата на издаване на настоящата заповед.“

Не са предвидени бонуси за служителите, на които са наложени дисциплинарни наказания през периода 1 януари-30 ноември, отстранени са от длъжност, за стажантите и за тези, които са назначени на работа в министерството по втори трудов договор или по допълнителен трудов договор.

Заповед
Заповед. Снимка: Искра.бг

Списъците с тези, които трябва да получат бонуси трябва да бъдат готови до 2 декември, гласи още заповедта. Парите ще бъдат изплатени с декемврийската заплата на служителите.

Абониране
Известие от
guest
11 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Надя Драганчева,Тутракан7600
Надя Драганчева,Тутракан7600
2 месеци по-рано

Надя Драганчева се казвам и живея в гр.Тутракан7600 на ул.Панайот Хитов 5.Бивша учителка по биология съм и живея и изнемогвам със социалната ми пенсия.Мъжът ми е сто процента инвалид.Синът ми е на 48 години и работи за нищожни пари.Често вече сме принуденени да ядем само боб с кюфтета.Нямаме пари за друго.Торти си купувам рядко.Нямам пари за цигари и алнохол!!!! Даже нямам и 20 лева да отида на кръчма и да се напия!!!! Господа полицаи,много Ви моля да ми дадете и на мен една коледна добавка от 1.200 лева!!!! Трагедия голяма,държава няма!!!! Не ми остава нищо друго освен да се напия… Прочети още »

РАЙТ
РАЙТ
2 месеци по-рано

ИСКАЙ ОТ ДЕПУТАТИТЕ НЕ ГЛЕДАЙ ПОЛИЦАИТЕ

Азььь
Азььь
2 месеци по-рано
Reply to  РАЙТ

Те много за,служили нали?

РАЙТ
РАЙТ
2 месеци по-рано
Reply to  Азььь

полицаите -да ,но депутатите -абсурд1А полицаите ако някой не е доволен да иде да го гърмят на границата,да ходи по мачове и протести и тогава да говори и пише тук!

Мутра
Мутра
1 месец по-рано
Reply to  РАЙТ

Особено трагична и онея дето ескортираха автобуса в бургас или онея от малко търново дето тарашят мигрантите или онея от созопол на катерите дето вземат по 200 евро от кпп на пода итн.

Цвети
Цвети
2 месеци по-рано

Иди да охраняваш границата и ще ти дадат!!!

Мутра
Мутра
1 месец по-рано
Reply to  Цвети

Много добре се охранява за 50 евро и минаваш в шенген

Виден
Виден
2 месеци по-рано

Дай адрес да ти пратя 5 литра ракия,че както си я подпукала скоро ще ти свърши.

Мутра
Мутра
1 месец по-рано
Reply to  Виден

Видене да не се опариш като колегата дето загина с почести докато вареше и той в казана

Iva
Iva
2 месеци по-рано

Отиди утре на протеста с Възраждане за да запазите българския 🇧🇬лев 🇧🇬за да имаш пари Ha 💯%‼️🍀🇧🇬🌹🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🙏

Надя Драганчева
Надя Драганчева
27 дни по-рано

Тук, един ИЗРОД, извършва престъпление-онлайн клевета ! Пише от мое име ! Информирала съм МВР- ГДБОП- Киберпрестъпност ! Изродът ще си получи заслуженото !
Моля сайта за адекватна реакция !