Започна гласуването за българска песен на Евровизия 2021

0
286

Процесът по избирането на българска песен, която ще ни представи на тазгодишния конкурс на Евровизия започна официално със старта на платформата „Bulgaria2021.com“. На сайта музикални фенове от цял свят ще могат да дадат своя глас за любимото си изпълнение на Виктория Георгиева.

„Израстването може да има много измерения. Понякога връщането към корените е това, което ти помага да осъзнаеш точно кой си. По този начин ще видиш голямата промяна и стъпките, които си извървял. Така ще можеш да откриеш твоето истинско призвание. „Growing Up Is Getting Old“ е песен за надеждата, която през цялото време се крие в нас. Човек трябва да вярва в себе си и да се бори за мечтите си“, споделя Георгиева по адрес на последната си излязла песен от албума, който предстои да се появи в стрийминг платформите на 26 февруари.

За да оставят мнението си, феновете трябва да попълнят анкета с личните си данни, след което ще им бъде предоставена възможност да коментират парчетата, а отзивите им ще бъдат изпратени до екипа на младата звезда от „X Factor“. Събирането на препоръки от страна на меломаните ще продължи до 1 март.

Евровизия 2021 ще се проведе на 18, 20 и 22 май в Ротердам, а концертите ще бъдат излъчвани от 22:00 ч. по „БНТ“.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments