За първи път в Бургас – Тайните на успеха!

18
606
Инсайт-Бургас. Снимка: личен архив
Инсайт-Бургас. Снимка: личен архив

Няма да те лъжем… Следващото събитие НЕ е за всеки.

НЕ е подходящо за хора, които вече “знаят” всичко. Хора, които НЕ желаят да учат повече, защото си казват: “Аз това вече го знам!”

Именно тези “препълнени чаши” едва ли ще вземат нещо за себе си. А причината е една – в препълнена чаша няма място дори за капка повече. Само че следващото събитие “произвежда” милиони капки. От тук ще се излеят литри осъзнавания и тонове “инструменти”, които умело ще ползваш за цял живот. А ти никога повече няма да бъдеш същият… От сега нататък ти ще бъдеш най-добрата си версия!

Ако вече знаеш всичко за живота. Ако нищо НЕ желаеш да промениш в себе си. Ако нямаш нито един проблем или ситуация, която да те затрудни. Тогава най-добронамерено те съветваме – пропусни да четеш надолу!

Който е готов обаче и желае да узнае тайните на успеха. Който смело отваря вратите към новото начало… тогава следващата информация е точно за теб. Точно сега се приготви, защото ще „стреляме“ право в десятката!

Има голяма вероятност да НЕ си чувал за семинарите ИНСАЙТ.

Причината да ти дадем тази безценна информация, е всъщност освен кауза, но и голяма доза непримирие. Дори в някаква степен ЯД, че в Бургас нещата някак понякога се случват по-бавно. Имам предвид, че семинарите Инсайт се провеждат от много години в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Благоевград. Инсайт е световен семинар, който е променил живота на милиони хора.

Та се чудя…защо в Бургас това събитие нито веднъж не се е случвало!?

И тогава цялата картинка ми се изясни… Точно Инсайт ме научи да НЕ се чудя, а да действам. Да следвам сърцето и мечтите си. И нито веднъж не съм била подвеждана от вътрешния си подтик. Инсайт ми показа, че няма нищо в живота, което да не мога да постигна. И точно тук… аз спирам да се чудя или да очаквам. Точно сега аз избирам да действам! Избрах да СЛУЧА Инсайт и в моя роден град. Или както Вазов е казал… „… дей зората ме огряла първи път“ – земята на Бургас.

И така… аз и още няколко доброволци направихме така, че ти да имаш тази възможност – да преживееш Инсайт. Семинарът, който трансформира. Който дава яснота и осъзнатост. Трите дни, в които се случват чудеса вътре в теб. Събитието, което ми показа нови пътища, по-добрите пътища…И което внесе в живота ми безценни и стотици нови приятели. Истински приятели…

Често ни питат какво е Инсайт. Хората искат подробности, мноооого подробности…

Първата част на Инсайт всъщност носи посланието “Пробуждащото се сърце”. Инсайт 2 е с насока “Отварящото се сърце” и т.н.

Но каквото и да кажем, ти няма как да разбереш тези думи. Инсайт НЕ се описва. Инсайт се ИЗЖИВЯВА! Запомни това… Все едно НИКОГА да не си бил истински влюбен и да помолиш някой влюбвал се късметлия да ти опише какво е любовта. Каквото и да чуеш, ти няма да знаеш. Ще разбереш единствено, ако се влюбиш. Поне веднъж в живота си…

Ето накратко тия важни подробности…

ОБОБЩЕНО – КАКВО Е ИНСАЙТ

Представи си, че днес влизаш в залата на Инсайт с малко куфарче инструменти – отвертка, гаечен ключ и два-три пирона. А на третия ден излизаш с цял камион пълно оборудване. Най-модерните инструменти, най-качествените, функционални, а и ще бъдат много… наистина много на брой.

Ето така изглежда Инсайт… Пълен камион с Инструменти – техники, които с лекота да прилагаш в живота си. Купища осъзнавания за себе си, за хората. За нещата от живота, които преди не си разбирал напълно. 

Ще има и БОНУС, разбира се! Той ще бъде “черешката на тортата”.

След тези магически три дни ти ще излезеш от залата на Инсайт, заобиколен от стабилен приятелски кръг. Някои от тези приятели ще останат в живота ти завинаги!

Може би ще срещнеш човека на живота си именно тук (доста примери имаме).

Но едно е сигурно… в живота ти ще поникнат корените на истински приятелства.

И не на последно място, поне за мен… След трите дни, през които наистина ще инвестираш качествено в себе си, вярваш или не… Но има и голяма изненада – Голям КУПОН! Да, точно така. Купон… Запитай се – а това да не би да е малко? Забавлението всъщност зарежда и носи голяма стойност. Повярвай ни, когато се научиш да бъдеш себе си и когато си заобиколен от хора, които са на твоята честота, купонът е на макс. Защото дълбоко в себе си всички обичаме да се забавляваме. Само че често го прикриваме, от страх да не ни отхвърлят, да не би да изглеждаме смешни и нелепи.

Ето това ти дава Инсайт – да бъдеш себе си! Да премажеш най-накрая тоя страх, тази прикрита предпазливост. Страхът от отхвърлянето. За да може да приключиш със затвора на уязвимостта и страховете си. За да се разшириш, да откриеш една напълно нова страна в себе си. И след всичко това, изходът е само един – ТИ ЩЕ СЕ ХАРЕСВАШ! Най-после ще се харесваш! Което несъзнателно ще направи така, че и другите да те харесват, да те обичат. Това е Инсайт…да заобичаш живота, другите, себе си….

Та… по темата мога да напиша цяла книга, даже няколко. И това не е случайно. Напиши и ти своята книга… А аз спирам дотук. И директно ти давам линк към сайта (създаден с много любов и истина): https://insight-burgas.com

Виж всичко и заложи на най-качествената инвестиция, която някога си правил за себе си!

Спонсорирана публикация

Абониране
Известие от
guest
18 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Стоянов
Стоянов
4 години по-рано

Определно се записвам. Благодаря, че най-после Инсайт се случва и в Бургас. Аз го изкарах във Варна преди време. И както е писала авторката тук, това промени мен и целия ми живот. Записвам се и ще повторя семинара. Прекрасна новина за града ни! Адмирации!

Някой
Някой
4 години по-рано
Reply to  Стоянов

Браво!

Пепа
Пепа
4 години по-рано

Супер новина! И аз се записвам. Благодаря за информацията!

Людмила Марковска
Людмила Марковска
4 години по-рано

Това е събитието, което си заслужава. Има много начини за получаване на знания, но това е семинар, в който преживяваш знанието и го осъзнаваш. Работи на 100 % за всички области от живота.

Иванка Венкова
Иванка Венкова
4 години по-рано

Най- прекрасният подарък! Избори за себе си или покани приятел! Едно вълшебно преживяване събрано в четири дни! Бъдете щедри и направете подарък за себе си или любим човек! 💖

Георги Узунов
Георги Узунов
4 години по-рано

Препоръчвам го на хора които понякога усещат че нещо им липсва. На хора които обичат новото и да се рязвиват. На хора които искат да променят нещо в живота си което виждат че трудно се променя. И не на последно място на хора които обичат себе си. Аз съм го изкарал в София преди година и половина и смея да кажа че не само животът ми се промени, а и аз се промених към живота.

Светломира
Светломира
4 години по-рано

Мой близък ми го препоръча преди години и до днес съм благодарна, че си подарих тези дни за мен! Научих много и срещнах хора, които 4 години по-късно са част от най-близките и истински мои приятели!

Ste Fi
Ste Fi
4 години по-рано

Преди се чудех кой е най-хубавият и полезен подарък. Откакто карам семинарите Инсайт вече знам отговора- Инсайт I, Инсайт II, Инсайт III и Инсайт IV, който ми предстои това лято! Благодарна съм, че си подарих цялото това преживяване!

Миро
4 години по-рано

Това е едно изключително преживяване, което променя живота на всеки който е преминал през него. Пожелавам го на всеки. Ако зависи от мен, аз бих го направил задължителна част от образователната програма в училищата и бих направил така, че всички възрастни да го преживеят, за да може да дават пример на децата, защото децата учат чрез модели. Аз лично изкарах и 4-те нива през 2014-2015 и живота ми коренно се промени. Препоръчал съм го на много хора и всички са изключително доволни. Ето какво ми написа последния препоръчан от мен човек, който преди няколко дни завърши 1-цата в София: Здравей… Прочети още »

Габриела Станчева
Габриела Станчева
4 години по-рано

Инсайт се появи в живота ми в момент, когато имах спешна нужда от промяна и не знаех в каква посока да поема. За 4 дни светът ми се преобърна няколко пъти и накрая се позиционира в точното положение, в което имах ясна визия какво искам, какви стъпки да предприема и какви инструменти да използвам за постигане на целта. Ако имате нужда от силна доза адреналин – вземете Инсайт! Заслужава си всяка една секунда!

Албена Павлова
Албена Павлова
4 години по-рано

Инсайт е пътуване. И като при всяко пътуване може да се случи куфарът ти (със страхове и блокажи) да ти понатежи, да ти стане горещо в купето (колективната енергия е много висока), да те подразнят пътниците ти (участниците ще ти дадат и негативна обратна връзка), може шофьорът да кара твърде бързо (фасилитаторите са изключително признати умове и трябва да си в тяхната крачка), но като при всяко пътуване – наградата е мястото, на което ще се озовеш. А в Инсайт това място е ТВОЕТО СЪРЦЕ, в цялата му автентичност и сила! Аз продължавам да пътувам и нищо не е в… Прочети още »

Моника Салтиел
Моника Салтиел
4 години по-рано

Аз попаднах съвсем случайно на Инсайт преди 2 години в труден за мен момент и да участвам беше едно от най-добрите решения, което съм взимала. Не само промених начина, по който участвам в живота си и отношението към своите преживявания, а срещнах и партньора в живота си. Мога да препоръчам на всеки!

Мира
Мира
4 години по-рано

Невероятно преживяване и възможност за всеки да се учи и научи за себе си неща с много подкрепа и обич. Посетете семинара 🙂

Илиян Добрев
Илиян Добрев
4 години по-рано

Университетски преподавател съм, но след Инсайт, след подаръците който открих в себе си чрез семинара….. всичко се промени! Студентите ми остават и в межучасията, търсят ме постоянно с въпроси, мнения и дори за съвети в личен план. С колегите подобрихме комуникацията си и сега с усмивка обсъждаме нови проекти. В личен план… получих толкова много любов, любов във всички форми, подходи, чувства и пространства. Инсайт ме научи на всичко това.

Нели Волш
Нели Волш
4 години по-рано

Вече 5 години съм в семейството на Инсайт. Наричам го моето училище на живота. В Инсайт преоткривам себе си, изучавам взаимодействието си със света около мен и вътре в мен. Безценно е. Стандарта ми на живот значително се подобри във всяка сфера. И най – красивото нещо е, че с хората от Инсайт общуваме чрез жива любов – това означава, че хората не те съдят, а те приемат, не търсят недостатъците ти, а виждат добродетелите ти и те подкрепят.