Владислав Панев: Служебният кабинет се контролира от Борисов и Пеевски!

0
42
Владислав Панев
Владислав Панев. Снимка: Facebook

Служебното правителство се контролира от Бойко Борисов и Делян Пеевски. Това написа в свой коментар в социалната мрежа Facebook депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев. Като доказателство той посочи последните промени в кабинета на Димитър Главчев. Публикуваме коментара на Владислав Панев:

„Последните промени в служебния кабинет са доказателство, че той се контролира от. Борисов и Пеевски. През земеделието минават милиарди субсидии и Кирил Вътев, който идва от реалния бизнес, разбира проблема. А той е, че системата на подпомагане толерира зърнопроизводството, съответно води до обезлюдяване и окрупняване. Превръщаме се във вносители на традиционни наши продукти. И на статуквото това му харесва, защото концентрацията води и до концентрация на източването на фондове.

Решението на Зелено движение за отделно от ПП ДБ явяване на изборите за мен е неправилно, най-вече защото България има нужда от обединение на хората, които целят реформи и просперитет. Целта ни е победа на изборите и оттам да сложим на масата още в първите дни на следващото Народно събрание промените в службите и регулаторите. ПП ДБ беше достатъчно принципна и не пожела властта без истински реформи. Затова и сега отиваме пак на избори.

Оставам представител на Зелено движение до финала на това Народно събрание. На изборите обаче убедено подкрепям ПП ДБ, за да има шанс за успешна България. Защото предизвикателствата в енергетиката, индустрията, земеделието са огромни. И трябва да имаме силата да водим промените.“

Корнелия Нинова призова Радев да смени служебния премиер: Главчев се доказа като послушко на ГЕРБ и Борисов

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments