Виждали ли сте тази жена? Изчезнала е в Смолян на 22 декември

0
154
Захарника Караджова
Захарника Караджова. Снимка: ОДМВР-Смолян

От 30 декември смолянската полиция издирва 82-годишна жена по молба на близките й. По техни данни около 14:00 часа на 22 декември Захарника Караджова е напуснала дома си на смолянската улица „Никола Данков“ и оттогава е в неизвестност.

Жената не страда от психични заболявания, адекватна е, ориентирана за време и местоположение, видимата й възраст отговаря на реалната. Караджова е с ръст 167 см, слабо телосложение, бяла коса – права, средна дължина.

В деня на изчезването си тя е била носела тъмно манто /черно или тъмно кафяво/, дълго до коленете, тъмно анцунгово долнище, бежови маратонки и тъмно-червена забрадка.

Към момента в търсенето участват служители на РУ-Смолян, ОДМВР-Смолян и близки на семейството. Обходени са районите около къщата, където живее, претърсват се и гористи местности, за които има предположение, че може да са посещавани от пенсионерката. Издирвателните действия продължават и към настоящия момент.

От ОДМВР-Смолян приканват гражданите, които имат информация за местонахождението на Караджова, да съобщят в най-близкото поделение на МВР или на тел.112.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments