Виктор Ангелов издава стихосбирка

0
825
Виктор Ангелов
Виктор Ангелов

Виктор Ангелов не спира да впечатлява своите фенове и поддръжници. През месец декември ще издаде своята първа стихосбирка „Стихосбирката на Виктор Ангелов“.

Това обяви младият талант дни след като стана ясно че ще има 2-ри сезон на „10 фит минути с Виктор Ангелов“. Очертава се 2019 година да бъде много важна за известния бургазлия.

Как се реши да създадеш авторска стихосбирка?
Здравейте на целия екип и всички читатели. Радвам се, че отново заставам до вас. Нека разкажа малко повече. Още като дете обичах да пиша стихотворения. Естествено тогава речникът ми беше много по-беден, но никога не съм спирал да пиша. Ще видите в стихосбирката и произведения от тинейджърските ми години. А за това как се реших ли?! Имах интересно запознанство с едно много талантливо момиче от Бургас – Лекси. Тези дни тя издаде своята 2-ра книга и след като се сблъсках с духовното израстване в изкуството, не беше трудно да го реша. Така го усетих. Който ме познава знае, че съм импулсивен човек и човек на усещането.

От къде идва музата ти?
За жалост най-хубавите си творби ги пиша в тежките ми периоди в личен план, а напоследък пиша много, но нека говорим за друго.

Колко стихотворения си ни подготвил и само стихотворения ли ще са?
Ако трябва да съм честен, все още не знам колко ще са. След като се консултирам с издателската къща и главния редактор ще вземем решение. Но със сигурност ще са повече от 30. За сега ще са само стихотворения.

Какъв тираж да очакваме?
Това е дебютният ми тираж, така че ще пусна по-сромна бройка – около 300 броя, но много зависи и от това дали ще работя с партньори. Ще видим.

Как успяваш да правиш толкова много и различни неща?
Ох, това е един често задаван въпрос към мен. Както приятелите ми викат „ти си човекът всичко“ и изброяват (смее се). В интерес на истината смятам, че човек трябва да развива своето въображение и да надгражда себе си в най-различни аспекти. Във всеки един от нас има много таланти, но за жалост, почти винаги, те остават неизявени.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments