Васил Михайлов – културистът с добро сърце

0
60
Васил Михайлов и Виктор Ангелов
Васил Михайлов и Виктор Ангелов

Въпреки ранната възраст в която Васил Михайлов избира своя път на културизма, той успява да съхрани мечтите си и да ги превърне в двигател на неговата мотивация. Години наред е воден от мисълта за успеха и осъществяването на целите си. Стъпвайки на бойното през 2013 г. завоюва първата си титла, а именно „Републикански шампион“.

До ден днешен той продължава да води същия ритъм на успешен състезател и треньор. Успоредно с постиженията си в сферата на културизма съумява да води и персонални тренировки, а именно като такъв е успял да промени телата на десетки хора както и да им предаде късче от мотивацията и знанията си.

Вижте епизода с Васил, който е гост на нашумялото предаване „10 фит минути с Виктор Ангелов“.

Той е многократен медалист от национални и международни турнири. Към момента има стаж над 15 години и близо 20 състезания. Васил печели състезанията не само с невероятната си физика, но и и това, че носи дух на победител.

Васил Михайлов
Васил Михайлов

Малцина знаят, но Васко е човек с добро сърце. Занимава се и с хора със здравословни проблеми и изкривявания. Познанията му за рехабилитация и физиотерапия помагат на тези, които имат нужда от тях и години наред им помага.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments