Васил Терзиев: БФС да помислят за отговорността, за мен е важна София

0
293
Васил Терзиев
Васил Терзиев. Снимка: Скрийншот от видео на "БНТ"

„Тези, които са отговорност за състоянието на българския футбол и които са фактори, те да му мислят. Аз мисля за града и не ми харесва, това което виждам“.

Това заяви новоизбраният кмет на София Васил Терзиев по повод протестите срещу БФС в София, при които пострадаха футболни фенове и полицаи, а в същото време бяха нанесени и много материални щети.

Според Терзиев резултатите на българския футбол през последните години са показателни сами по себе си и напомни, че от четвърти място на Световното първенство в САЩ отборът ни се радва на равен резултат с на Фарьорски острови и Лихтенщайн. 

Той все пак напомни, че каквито и да се проблемите на футбола ни, не е това начинът, по който хората трябва да изразяват своето недоволство.

По думите му по време на протеста до този момент са пострадали четирима полицаи и десетима футболни фенове. Терзиев показа пред камерите и един от камъните, което е летял към органите на реда. По думите му има и много нанесени материални щети, като тепърва ще се прави равносметка на финансовото изражение. 

„Това всичкото го плащаме ние!“

Той призова футболните фенове за разум и изрази надежда, че няма да има повече поражения и пострадали хора от недоволството им. 

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments