Цвета Галунова е гражданска квота в листата за НС на БСП 4-ти МИР Велико Търново

3
179
Цвета Галунова
Цвета Галунова. Снимка: Личен архив

Цвета Галунова е гражданска квота в листата на БСП. Народен представител в 47-ото народно събрание, където е заместник-председател на „комисията по въпросите на децата, младежта и спорта“, както и активен член на „комисията по култура и медии“.

Посветена на шахматната игра от 4-годишна, тя е шампион във всички възрасти, както и европейска шампионка за момичета. На 18 години се отдава на треньорска дейност. Основател на най-големия шахматен клуб в България. Вярва в необходимостта от справедливост, защото справедливостта рано или късно тържествува.

Цвета Галунова официално обяви своята кандидатура за народен представител в 50-ото Народно събрание. Ето какво обяви в официалната си фейсбук страница:

„Мили хора,

Кандидатирам се за народен представител в 50-то Народно събрание.
Моят стремеж е да създадем общество, което с грижа подкрепя и развива уязвимите групи: малките населени места, младите семейства, децата, хората в бедност и хората с увреждания.

Мечтая за достойна България в мирна Европа! За България, в която: ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО е ГРИЖА, а не услуга. ОБРАЗОВАНИЕТО е ИНВЕСТИЦИЯ в БЪДЕЩЕТО, а не разход. ДЕЦАТА са ЦЕННОСТ, а не ангажимент. СПОРТЪТ е здраве, а не противопоставяне. КУЛТУРАТА е ДУХОВНА НЕОБХОДИМОСТ, а не борба за оцеляване на съпътстващите я институции. ОРГАНИТЕ НА РЕДА дават СПОКОЙСТВИЕ и СИГУРНОСТ, а не всяват страх.

Благодаря на председателя на БСП Корнелия Нинова, която за трети пореден път вижда в мен гласа на гражданската позиция и предоставя възможност чрез мен той да бъде чут в тази предизборна кампания.

Бюлетина 24 и преференция 104
за 4-ти МИР Велико Търново.“

Подкрепете Цвета Галунова с бюлетина номер 24 и преференция 104.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Лъчезар Богданов: Средната работна заплата у нас се удвоява за 5 години и половина

Абониране
Известие от
guest

3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
4 дни по-рано

[…] Цвета Галунова е гражданска квота в листата за НС на БС… […]

trackback

[…] Цвета Галунова е гражданска квота в листата за НС на БС… […]

trackback

[…] Цвета Галунова е гражданска квота в листата за НС на БС… […]