Трингов с пет престъпления за ден! Адвокатът му цитира доклад на ООН за правото на жената да проституира

4
1125
Николай Трингов
Николай Трингов. Снимка: Искра.бг

Пет престъпления за един ден е извършил Николай Трингов, който в четвъртък бе арестуван за склоняване към проституция. Това съобщи пред Искра.бг районният прокурор Мариана Калудова, която поиска от съда да остави за постоянно в ареста 21-годишния бургазлия. Както съобщихме, днес съдия Николай Гемеджиев гледа мярката му за неотклонение.

В момента Трингов е дванайсетокласник във Вечерна гимназия „Захари Стоянов“. Петте престъпления против личността, които включват побой, нанасяне на лека и средна телесна повреда, закана за убийство и насочване на газов пистолет срещу деца, са извършени през 2019-а година, когато младежът все още не е навършил 19 години. За тях той е осъден условно на година и половина, отложени за срок от три години.

Престъплението, за което е обвинен сега, е за сводничество и за него законът предвижда от 1 до 6 години затвор и парична глоба от 5 до 15 хиляди лева. Както съобщихме, Трингов системно е пребивал приятелката си Милена, заставяйки я да проституира.

 

Пред камерата на Искра.бг прокурор Мариана Калудова съобщи, че са събрани доказателства за упражнявано насилие, като в момента е назначена съдебно-медицинска експертиза. Жертвата, която освен пребивана и заплашвана, е била инжектирана с неизяснен до момента препарат, не е подала жалба в полицията от страх за живота си.

Служебният защитник на обвиняемия Данаил Средков се позова на доклад на Комисията по правата на човека към ООН, касаещ правото на жената да проституира. Той подчерта, че клиентът му е невинен, а Милена по свое желание търгувала с тялото си. С тези аргументи адвокат Средков поиска повереникът му да бъде пуснат под домашен арест.

 

Съдия Николай Гемеджиев отхвърли искането на защитата с аргумент, че Трингов не е самотен родител на малолетно дете, не се грижи за възрастни и болни родители и не страда от заболяване, което да му пречи да изтърпи най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража.

Абониране
Известие от
guest

4 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Защитен Свидетел
Защитен Свидетел
2 години по-рано

Зареди този боклук изчезна момичето Габриела Дачева която е в неизвестност вече повече от година. Този човек я биеше системно караше я да прави секс за пари също така да доставя наркотици на приятелите му. Питате ме от къде знам ли, Аз бях един от хората който едвам се откопчи от него този човек е изверг

Защитен Свидетел
Защитен Свидетел
2 години по-рано

Мога да представя и още информация, стига органите на реда да ми осигурят Защита на Свидетелят за да знам, че нищо няма да се случи с мен

Защитен Свидетел
Защитен Свидетел
2 години по-рано

За да се свържете с мен пишете под коментара

Запознат
Запознат
2 години по-рано

Обадете се на упоравителя на сайта 0877 113 150