С бой и заплахи бургаски ученик принуждавал приятелката си да проституира

0
4285
Николай Трингов
Николай Трингов. Снимка: Искра.бг

Млад бургазлия, който за крехките си 21 години, е осъждан за редица престъпления против личността, бе арестуван за склоняване към проституция. Бургаският районен съд гледа днес мярката му за неотклонение, предаде репортер на Искра.бг.

Николай Трингов, който в момента е дванайсетокласник във Вечерна гимназия „Захари Стоянов“ в Бургас, е пребивал системно приятелката си, принуждавайки я да продава тялото си в сайта за обяви Ало.бг. Престъплението е извършено в изпитателен срок, тъй като бургазлията изтърпявал условно наказание от година и половина, наложено му за побой и закани за убийство.

Двамата с жертвата му Милена се запознали в Слънчев бряг, влюбили се и в началото всичко е било идеално. Младата жена обаче изпаднала в безизходица, в края на лятото останала без работа, а се налагало да се грижи за малко дете и за майка си. Така, според държавното обвинение, Николай я е убедил да започне да проституира.

 

Профил с нейна снимка бил публикуван онлайн, сумата за услугите й варирала около 100 лева за час. Срещите се осъществявали предимно в жилището на Трингов в ж.к. „Възраждане“, по-рядко и в дома на Милена в ж.к. „Меден рудник“. Когато откажела да обслужва клиенти, тя била „убеждавана“ с помощта на удари по главата и заплахи за живота й. Схемата продължила около 6 месеца, преди анонимен сигнал с полицията да сложи край на агонията за младата жена.

В момента бургазлийката се страхува за живота си и ще бъде настанена в защитено жилище. Прокурор Мариана Калудова поиска за обвиняемия налагане на най-строга мярка – постоянно задържане под стража. Държавното обвинение представи пред магистратите неоспорими доказателства за реална опасност Трингов да се укрие и да извърши нови престъпления.

По случая са разпитани шестима свидетели, като повечето от тях потвърдили тезата, че арестуваният е избухлив и изключително агресивен. От показанията става ясно, че жертвата му се е опитала да избяга от него и да започне на чисто, но от страх за живота си, се е върнала при своя нападател.

Самият той демонстрира пред съда завидно хладнокръвие и прехвърли цялата вина върху пострадалата бургазлийка.

„Въпросната госпожа ме врътна за тази схема. Не бях съгласен, но много я харесвах и се съгласих. Тя работеше в „Меден рудник“ и при сестра си в „Славейков“, когато аз не си бях вкъщи, водеше клиенти и у нас. Не исках да гледам, затова излизах. Презервативите и вибраторът, които полицаите намериха вкъщи, са на Милена“, заяви Трингов.

Очаква се Бургаският районен съд да остави младия бургазлия в ареста.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments