Ще има ли полицейско управление в бургаския квартал „Сарафово“?

3
2261
Квартал "Сарафово"
Квартал "Сарафово". Снимка: Искра.бг

Жители на бургаския квартал „Сарафово“ настояват там да бъде обособено полицейско управление, което да спомогне за повишаването на сигурността в района. Вчера те връчиха подписка с около 900 подписа на директора на Пето районно управление в Бургас главен инспектор Георги Илиев и настояха на молбата им най-накрая да бъде обърнато внимание.

Среща
На срещата в квартал „Сарафово“ присъстваха около 50 души. Снимка: Искра.бг

Срещата бе инициирана от местната организация „Граждани за Сарафово“ , а на нея присъстваха общо около 50 души. Бе представена презентация, в която бе обърнато внимание, че постоянното полицейско присъствие е важно като превантивна мярка срещу извършването на престъпления и постигането на по-безопасна среда на живот. В слайдовете бяха включени снимки, от които е видно, че напоследък в квартала зачестяват хулиганските прояви, взломните кражби по домовете, нарушенията на пътя и отглеждането и производството на наркотици. 

На срещата присъства Тодор Тодоров, като представител на ПП „Единение“. Пред Искра.бг той изрази подкрепата си за жителите на квартала и надежда, че тяхното искане ще бъде изпълнено възможно най-скоро, тъй като е очевидно, че в района има такава необходимост. Той призова ресорните институции да се отнесат отговорно към казуса, който дълго време е бил подценяван. 

Ще намери ли новата детска болница на Бургас достатъчно доказани специалисти до 2026 година?

Абониране
Известие от
guest

3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Брат му Петко
Брат му Петко
1 месец по-рано

Много правилно!!! Тези некъдърници назначени от МАЛОУМНИКА Бачийски трябва да ги изметат всичките!!!!

Бай
Бай
1 месец по-рано

В Сарафово живеят най-големите малоумници от Хасекията !

trackback

[…] Разкриването на полицейски участък в „Сарафово“ е инициатива, за която местните жители се борят от дълго време. Миналата седмица по този повод на директора на Пето районно управление в Бургас главен инспектор Георги Илиев бе връчена подписка с около 900 подписа. […]