Стефан Гамизов: България е спасена от Путин, както ни инструктира сутринта Пеевски!

1
364
Стефан Гамизов
Стефан Гамизов. Снимка: Stefan Gamizov, Facebook

Експертът Стефан Гамизов написа коментар в социалната мрежа Facebook по повод избора на Рая Назарян за председател на Народното събрание. Публикуваме го без редакторска намеса:

„България е спасена от Путин, както ни инструктира сутринта Пеевски!!

Рая Назарян е избрана за шеф на парламента и избегнахме попадането ни под руско робство!

Радвай се народе!!

Пеевски даде мъдри насоки и предупреждения, което доведе до чаканото ни спасение от Путин и то в аванс – досега Борисов и Пеевски му бяха врагове!!

Но поне ни е красив шефът на парламента, а и е добър адвокат!!

Сега Пеевски и Борисов могат да се чувстват добре защитени от такива зли и отвратителни хора като мен, които искат да им се търси отговорност за съучастие в подготовката на агресивна (престъпна) война (тази в Украйна) с Турски Поток.

Между другото този казус е лесен за повдигане на обвинения на сегашния министър на енергетиката, ако прокуратурата не беше на Пеевски, защото той (министърът) е подписвал всичко за Турски Поток и се е сговарял с руснаците (бяха публикувани мейлите му) как да се манипулира всичко, за да стане възможно това военно престъпление и престъпление срещу републиката.“

Евгений Кънев: Опозицията ще има възможността да осветли лепилото на управлението – корупцията предрешена като мним евроатлантизъм

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments