Старши комисар Тихомир Ценов е новият директор на ОДМВР-София

0
298
Представяне на старши комисар Тихомир Ценов
Представяне на старши комисар Тихомир Ценов. Снимка: ОДМВР-София

Старши комисар Тихомир Ценов е новият директор на ОДМВР-София. Днес той бе представен от професионалното ръководство на МВР в лицето на главния и заместник-главния секретар.

Пред началниците на районни управления и структурни звена на областната дирекция главен комисар Тодоров изказа задоволството си от постигнатите при предишното ръководство на дирекцията резултати и подчерта още веднъж основните приоритети, работата по които следва да бъде особено активна и ефективна: противодействие на незаконната миграция, пътнотранспортния травматизъм и борбата с наркоразпространението.

Същевременно главен комисар Живко Коцев изказа благодарност към състава на дирекцията, която оглавяваше до назначаването му като ВПД заместник-главен секретар на МВР, за усилията и професионализма на всички служители, като отправи към тях личния си апел:

„Да не отстъпват от постигнатото ниво и да работят все така усърдно и занапред.“

Старши комисар Ценов благодари за оказаното му доверие и увери, че ще вложи цялата си енергия в надграждане на постигнатите резултати, за което ще разчита на компетенцията и професионализма на целия ръководен и изпълнителски състав.

Старши комисар Ценов има 20-годишен професионален опит в системата на МВР, като е заемал последователно различни длъжности, сред които и ръководни в СДВР, ОДМВР-Перник и ГДБОП. Награждаван многократно за постигнати професионални успехи. Със заповед на министъра на вътрешните работи от 24 юли 2023 г. временно е преназначен за директор на ОДМВР-София.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments