Справедливостта възтържествува!

0
192
От саниране до съд

Бургаският районен съд /БРС/ отхвърли иска на Виталий Шпилевой против Николай Станоев и го осъди да заплати разноските по делото. Решението подлежи на обжалване в двуседмичен срок.

От саниране до съд

Проблемът възниква през 2018 година и се стига до съд. Шпилевой твърди, че е бил наречен „безмозъчен руснак“, „дошъл тук само да прави бели и проблеми“, както и по друг обиден, според него, начин.

По делото са събрани писмени и гласови доказателства, разпитани са съседи и служители на фирмата, санираща жилищния блок. Свидетелски показания даде и член на „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/.

ОЗБГ беше потърсена, за да влезе в ролята на медиатор и да разреши спора по мирен и законен начин. В деня, в който се очакваше да присъства и Шпилевой, той не се появи. ОЗБГ положи усилия да разреши спора, но за това е нужно желание и от двете страни, а такова явно липсваше от страна на Шпилевой.

Така се стига до съд, но БРС решава, че:

„Предявените искове са неоснователни и следва да се постанови решение, с което да бъдат отхвърлени.“

Решението подлежи на обжалване пред Бургаския окръжен съд.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от