Спират движението за всички автомобили между Ружинци и Дунавци в посока Видин

1
8961
Ремонт на път
Ремонт на път. Снимка: Pixabay

Утре – 3 април, и на 4 април /четвъртък/ се променя организацията на движението в посока Видин от път I-1 в отсечката между Ружинци и Дунавци. В двата дни между 09:00 и 17:00 часа ще се ограничи движението за всички превозни средства по път I-1 в участъка от кръстовището с третокласния път III-114 Ружинци – Тополовец до кръстовището за Дунавци поради подмяна на гумените уплътнения на ж. п. прелеза при с. Скомля.

Движението в посока Видин ще се пренасочва по обходен маршрут: по път III-114 Ружинци – Дреновец – Тополовец, по път III-112 Тополовец – Добри дол, по път II-11 Добри дол – Арчар до кръстовището за Дунавци и по път I-1 /Е-79/ Дунавци – Видин – Дунав мост 2. Движението ще се регулира с пътни знаци и сигналисти.

Движението в посока Монтана ще се осъществява без промяна по път I-1 Видин – Монтана.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Славиян
Славиян
12 дни по-рано

Дунавци е град, а не село!