Спецакция в Монтанско

0
72
Полиция
Полиция. Снимка: ОДМВР-Благоевград

Специализирана полицейска операция е била извършена в Монтанско. В нея са участвали служители от Районното управление и Жандармерията.

В хода на спецакцията са били разкрити седем престъпления – три домови кражби, транспортиране на незаконна дървесина и управление на нерегистириран автомобил в село Долно Белотинци, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Полицаите са установили четирима непълнолетни, които са извършили самостоятелно или в съучастие кражби на вещи, мобилен телефон и пари от три къщи в селата Долно Белотинци и Габровница. Част от загинатите предмети са били намерени от служителите на реда.

Установени са и трима души, които са транспортирали незаконна дървесина – двама с каруци и един с лек автомобил „Фолксваген Голф“. Освен това колата не е била регистрирана по надлежния ред.

По време на акцията са били проверени общо сто четиридесет и едно лица и сто двадесет и четири моторни превозни средства. Извършени са били четиринадесет беседи с лица от криминалния контингент и са проверени шестнадесет обекта, съобщиха още от полицията.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments