Сидеров, Чуколов и Шопов са изключени от ПГ на „Обединени патриоти“

0
81
Лидер на Атака Волен Сидеров
Снимка: Фейсбук, Лидер на Атака Волен Сидеров

Павел Шопов, Десислав Чуколов и Волен Сидеров са изключени от парламентарната група на „Обединени патриоти“. Това заяви председателят на парламента Цвета Караянчева по време на пленарното заседание днес, предаде „Фокус“.

Решението е било взето вчера от „Обединените патриоти“ С 20 гласа „за“ и нито един „против“ или „въздържал се“. ВМРО и НФСБ продължават да работят съвместно, но без „Атака“.

Припомняме, че Съветът на „Обединените патриоти“ се събра вчера – половин година след последната им съвместна среща. За него настояваше Сидеров, който беше отстранен от председателския пост на парламентарната група, по думите му – чрез измама. Той закъсня за срещата и минути по-късно я прекрати. От ВМРО и НФСБ напуснаха малко след пристигането на Сидеров, който пожела на заседанието да присъстват медии.

След него Красимир Каракачанов коментира пред журналисти, че от няколко месеца няма диалог в коалицията, а има само саботаж и атаки от страна на един от лидерите в нея срещу останалите две политически формации, откровени лъжи и обидни квалификации. Според него Сидеров няма желание за разговори и разбирателство.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments