Ще има ли до края на следващата седмица номинация за министър-председател?

0
73
Андрей Гюров
Андрей Гюров. Снимка: Фейсбук

Председателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната“ /ПП/ Андрей Гюров обяви, че не може да потвърди, че до края на следващата седмица ще има номинация за министър-председател. До края на днешния ден трябвало да бъдат предоставени техните коментари, посочи още той в кулоарите на Народното събрание, цитиран от „DarikNews“.

От неговите думи стана ясно, че в момента течали съгласуванията по комисии и ресори. Самият Гюров бил прегледал предложенията и някои от тях за него били неприемливи. Но той отказа в момента да влиза в подробности, защото имало вътрешна процедура, която трябвало да завърши до края на днешния ден.

След това всичко щяло да бъде обсъдено с останалите партии, с които текат преговорите за съставяне на ново редовно правителство в рамките на третия мандат, връчен от държавния глава Румен Радев на БСП.

Според Гюров това били коментари по същество и едва ли именно те щели да наклонят везните в едната или в другата посока. По отношение на „Има такъв народ“ /ИТН/ той посочи, че до момента не са били водени разговори с тях и той не знае дали са станали „по-сговорливи“.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments